Mother's Finest Festival - Janskerkhof

Het leukste craft beer festival van Utrecht opent op 15, 16 en 17 september voor de eerste keer haar deuren. Mother's Finest is een craft beer festival in het hartje van Utrecht op het Janskerkhof. Het stoere, jongere broertje van het Fonteyn Festival. Met (live-) muziek, een foodcourt met verschillende mobiele keukens, meer dan 30 verschillende craft beers en een leuk programma voor de kleintjes.

De verschillende brouwerijen krijgen de kans om hun ‘Mother’s Finest’ te presenteren tijdens het festival. Oftewel hun favoriete craft beer die ze jullie maar al te graag willen laten proeven. Welke bieren dit zijn houden we nog even geheim. Je kunt in ieder geval een craft beer verwachten van: Brouwerij de Leckere, Brothers in Law, Van de Streek, Scheldebrouwerij, Ceaux, Het Licht, Dogfish Head, Crew Republic, Kompaan, Yeasty Boys, Brewdog, Kaapse brouwers, Brouwerij Hommeles en Meantime.

 

Het eten op het festival zal onder andere geserveerd worden door Stan & Co en krijgt een Amerikaans tintje. De verschillende bands en DJ’s zullen voornamelijk Rock & Roll laten horen en dat vinden wij helemaal te gek!

 

Het festival wordt georganiseerd door de verschillende horecagelegenheden aan het Janskerkhof; Filemon & BaucisPakhuisBrass Utrecht en Hofman Café.

 

Openingstijden:
Vrijdag 15 september 14.00 – 01.00
Zaterdag 16 september 14.00 – 01.00
Zondag 17 september 14.00 – 23.00 

Mother's Finest, Janskerkhof, Utrecht 

Info@mothers-finest.nl