Wij zijn er klaar voor!

Heuglijk nieuws! De programmering is rond. Het bier is gebrouwen. Team Mother's Finest is er klaar voor! Het heeft wat voeten in aarde gehad, met het resultaat mag er wezen. Uiteindelijk gaan 30 verschillende brouwerijen jullie blij maken met het lekkerste gerstenat dat zij te bieden hebben.  Of je nou van wit, blond, pale ale, IPA, saison of tarwebier houdt, allen vloeien rijkelijk 15, 16 en 17 september.

 

Onder de 30 deelnemende  brouwers, bevinden zich 10 verschillende nationaliteiten. Om het overzichtelijk te houden hebben we de barren per gebied ingedeeld. Naast de hoofdbar, hebben we een Utrechtbar met 7 brouwerijen uit ons eigenste stadje, een Nederlandbar voor de 5 brouwerijen uit de rest van ons land en een Europabar waar je bijzondere biertjes kan proeven uit 8 verschillende landen! Tot slot schenken we in de Amerikabar bier van 9 verschillende brouwerijen. Het craft beer principe hebben we immers aan Amerika te danken.

 

Een aantal namen zal je misschien herkennen, maar er is gegarandeerd genoeg te vinden waar je nog nooit van hebt gehoord. Kom je nieuwe favoriete biertje proeven, geniet van al het lekker dat onze food court te bieden heeft en dans erop los op de deuntjes van een van de vele bands! En de kids, die hebben zondag de dag van hun leven met de schmink van Santies en Circus Snor. Wij hebben er zin in! Tot de 15e!

Mother's Finest, Janskerkhof, Utrecht 

Info@mothers-finest.nl