Internationaal Craft Bier festival, Rock ’n Roll & BBQ food

Speciaalbier liefhebbers in Utrecht opgelet! Van 14 t/m 16 september vindt de tweede editie plaats van Mother’s Finest Festival. Meer dan 25 verschillende internationale craft beer brouwerijen presenteren hun persoonlijke favoriet: ‘’Mother’s Finest’’.

 

Na het succes van vorig jaar komt Mother’s Finest dit jaar terug met meer en nieuwe brouwerijen. In dit weekend kun je op het Janskerkhof in Utrecht weer verschillende speciaalbieren proeven van over de hele wereld. Alle bieren zijn geselecteerd door de brouwer zelf als hun persoonlijk favoriet. Nieuw dit jaar: een bar met meer dan 25 verschillende USA bieren in blik: YES WE CAN!

 

Er is een food-court met BBQ food, een toffe line-up met swingende rockbandjes, een pop-up barbershop, beerpong, een fotobooth met leuke acties en op zondag een programma voor de kleintjes. Kortom, Mothers’s Finest is een must voor iedere Utrechtse bierliefhebber!

 

Openingstijden festival:

Vrijdag 14 september 14:00 – 01:00

Zaterdag 15 september 14:00 – 01:00

Zondag 16 september 12:00 – 20:00

 

Meer informatie:

Instagram: #mothersfinestfestival

https://www.facebook.com/events/446073642459790/

Mother's Finest, Janskerkhof, Utrecht 

Info@mothers-finest.nl