30. augustus 2018
Na het succes van vorig jaar komt Mother’s Finest dit jaar terug met meer en nieuwe brouwerijen. In dit weekend kun je op het Janskerkhof in Utrecht weer verschillende speciaalbieren proeven van over de hele wereld. Alle bieren zijn geselecteerd door de brouwer zelf als hun persoonlijk favoriet. Nieuw dit jaar: een bar met meer dan 25 verschillende USA bieren in blik: YES WE CAN!
08. september 2017
De programmering is rond. Het bier is gebrouwen. Wat ons betreft kunnen we beginnen! Maar laten we dat ene weekje dan ook nog maar wachten...
28. augustus 2017
Mother's Finest werkt met name samen met de kleinere, vernieuwende brouwerijen en blijft zoveel mogelijk weg bij de gevestigde namen. Brouwen met liefde en aandacht voor bier, daar staan we voor bij Mother's Finest!
15. augustus 2017
Het leukste craft beer festival van Utrecht opent op 15, 16 en 17 september voor de eerste keer haar deuren. Mother's Finest is een craft beer festival in het hartje van Utrecht op het Janskerkhof. Het stoere, jongere broertje van het Fonteyn Festival. Met (live-) muziek, een foodcourt met verschillende mobiele keukens, meer dan 30 verschillende craft beers en een leuk programma voor de kleintjes.

Mother's Finest, Janskerkhof, Utrecht 

Info@mothers-finest.nl